Workshops

Här presenteras ett axplock av konventets workshops. Det kommer erbjudas flera kring olika typer av jonglering och några cirkus- och artistrelaterade. För hela schemat se fliken program.

Lördag

Ljusdesign för artister

jongleringspassning, vita käglor

Lö 10-15, Stenkrossen – Exklusiv för SJC arrangeras det en workshop i ljusdesign för cirkusartister. Under workshopen kommer vi att prata om scenljus med fokus på cirkusuppträdanden. Workshopen vänder sig både till artister som vill stå på scen och de som vill arbeta med allt runt omkring scenproduktion. Lördag kl. 10:00-15:00 på Stenkrossen

 

Haavard Hvidsten

Haavard HvidstenLö 13-14, EOS-hallen – Från Norge och team Norwik har vi äran att presentera Haavard Hvidsten. Ytterligare ett namn från årets topp 40 jonglörer. Haavard kommer hålla en workshop med allt om teknik för bolljonglering, från intermediate till avancerad nivå.

 

Söndag

Hjalmar Lundagård

Sö 10-11, EOS-hallen – Hjalmar Risinger och Lunds enhjulingsinnebandylag tar med sina enhjulingar och sin expertis för att lära den ovane att cykla enhjuling. För de vana enhjulingscyklisterna erbjuds möjligheten att prova på bollsport väl uppe på ett hjul.

 

 

 

Magnetkäglor – Ameron Rosvall

Ameron RosvallSö 13-14 och 16-17, EOS-hallen – Ameron Rosvall som placerade sig på topp 40-listan för 2015 och som ligger bakom videon Plastic Mind kommer till SJC för att hålla workshop. Han kommer bland annat presentera olika varianter av magnetkäglor och gå igenom hur man bygger dem. Vidare kan ni förvänta er trick och schyssta koncept samt möjligheten att prova dem på egen hand.

 

studsjonglering med Johanna SörensenÄr du själv intresserad av att hålla workshop under SJC 2016 eller har önskemål, hör av er på sjc2016@svenskjonglering.se. Eller skicka ett meddelande här nedan: