Årsmöte 2016

Traditionsenligt hålls Svenska Jonglörsföreningens årsmöte under SJC.

Årsmötet kommer hållas lördag kl. 17.30 i EOS-hallen.

Under mötet kommer föreningens ekonomi presenteras, avgående styrelsens ansvarsfrihet behandlas samt en ny styrelse kommer väljas.

Alla deltagare på SJC blir även medlem i SJF och därmed har alla deltagare både rösträtt och möjlighet att lägga motioner. För er som inte har möjlighet att besöka SJC går det givetvis bra att ändå lämna in motioner eller kandidera till styrelsen.

Valberedningens arbete

Inför årsmötet förbereder valberedningen ett förslag till ny styrelse. Årets valberedning är Emil Andin. Är ni sugna på att engagera er i SJF eller vet någon som skulle passa i styrelsen går det bra att kontakta honom. Det gör ni smidigast med formuläret längst ner på den här sidan.

Motioner

Har ni idéer eller tankar om vad SJF bör arbeta med för några frågor eller göra? Då är det en motion ni ska skriva! Motioner mailar ni till svenskjonglering@gmail.com.

Att skriva en motion är inte svårt och behöver inte heller vara komplicerat. Följ bara de här små stegen:

  1. Skriv en rubrik
  2. Skriv en motivering
  3. Skriv vad du vill att årsmötet ska besluta

Motionen skrivs med fördel på datorn och mailas till oss som en pdf, men det går även bra att skriva motionen på t ex baksidan av ett kladdpapper för era passningsmönster och fotografera av den för att maila den till oss. Men tänk på att det ska gå att läsa texten…

Viktiga dokument:

Dagordning årsmötet (kommer snart)

Stadgar Svenska Jonglörsföreningen

Lämna förslag till valberedningen