Praktisk information

Lokal: Anders Ljungstedts gymnasium

Skolan ligger väldigt nära järnvägsstationen och vi kommer att träna i en stor gymnastikhall på 30*15 meter med 7 meter i takhöjd. I samma skola som vi tränar finns det möjlighet att sova i skolsalarna för 35 kr/dygn. Frukost, lunch och middag ingår i priset och det kommer finnas lite godsaker att köpa 🙂 Lägret är alkoholfritt eftersom vi är i kommunala skollokaler.

Vägbeskrivning från tågstationen:
Gå av tåget och gå upp från spåret mot tågstationen. Med tågen i ryggen ta vänster. Följ den stora vägen (du kommer behöva gå över den för att kunna gå på en trottoar). Gå över den stora bron på gångvägen. Fortsätt rakt fram när du gått ned för bron (dvs gå under den stora vägen och rälsen och ta sedan vägen som inte går längs med ån). Gå över bron som går över en bilväg. Fortsätt rakt fram tills du ser skolan som det står Anders Ljungstetds gymnasium på. Gå till vänster om byggnaderna och följ dem tills du ser en skylt som säger att du kommit rätt (eller berättar vart du ska).

karta1

Alternativ vägbeskrivning från tågstationen:
Gå upp på den sida av spåren där tågstationen INTE ligger. Gå mellan husen tills du kommer till en bro som gör över en å. Gå över bron och följ sedan vattnet på gångvägen till höger. Ta vänster innan innan den stora vägen och tågrälsen går över gångvägen. Gå över bron som går över en bilväg. Fortsätt rakt fram tills du ser skolan som det står Anders Ljungstetds gymnasium på. Gå till vänster om byggnaderna och följ dem tills du ser en skylt som säger att du kommit rätt (eller berättar vart du ska).
karta

karta2
På torsdagskvällen öppnar registreringen och det kommer vara en workshop i bordsjonglering (deltagarna sitter på olika sidor av ett bord och rullar bollar i jongleringsmönster, ett utmärkt sätt att förstå krångliga jongleringmönster och kunna göra svårare mönster än man kan i ”riktig passningsjonglering”). På fredagsmorgonen börjar workshops direkt efter frukost och sedan håller lägret på till sen måndagkväll. Ett utförligare schema kommer senare. För att se vilka workshops som redan är anmälda se Workshops

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *