Galaföreställning

Uppdatering: Galashowen är tyvärr fullsatt så den kommer inte längre vara tillgänglig för allmänheten, utan bara deltagare på konventet. Det går bra att anmäla sig på konventet på ett dagspass för att njuta av trevlig jonglering och även galashowen.

Kära deltagare på Svenska Jongleringskonventet,
Svenska Jonglörsföreningen och Gävle Kommun, vill härmed hälsa er välkomna till en speciell händelse på det kommande jongleringskonventet – en gratis galaföreställning med några av världens skickligaste och mest talangfulla jonglörer!

Denna händelse lovar en kväll av spänning, underhållning och imponerande jongleringsnummer som kommer att lämna er förbluffade och inspirerade. Artisterna kommer att visa upp olika stilar och tekniker, från traditionell cirkusjonglering till moderna, samtida rutiner.

Oavsett om du är en erfaren jongleringsentusiast eller bara söker en rolig kvällsunderhållning, kommer denna händelse att glädja och fängsla. Så kom och delta i en oförglömlig kväll av underhållning och njut av spektaklet från dessa otroliga artister.
Hela föreställningen kommer vara på engelska, men de flesta nummer är utan tal.

Galaföreställningen äger rum den 8 april 2023 kl. 20:00 på Stora Retorten, Gasklockorna, Gävle. Inträdet är gratis och sittplatser är först till kvarn. Vi ser fram emot att se er där!

Baren i Stora Retorten kommer vara öppen mellan kl 19 och 23 så passa på att mingla före och efter föreställningen.

Vänliga hälsningar,
Arrangörsgruppen
Svenska Jongleringskonventet 2023