Cirkushelg 2-4 april – intresseanmälan

Svenska Jonglörsföreningen och Gävle Kommun, hoppas kunna genomföra en gratis cirkushelg under påsken 2-4 april 2021.

Svenska Jongleringskonventet (SJC) kommer tyvärr inte kunna bli av i påsk utan planeras istället till senare i år. I påsk har vi däremot planer på att ha en mindre cirkus/jongleringshelg som ersättning för det uppskjutna SJC-2021. Deltagarantalet kommer att vara lägre än vad det brukar vara på SJC, hur lågt beror på rådande omständigheter och rekommendationer. På plats, Gasklockorna i Gävle, har vi flera lokaler med gott om utrymmen där man kan hålla goda avstånd.

Vi har stora och bra lokaler hyrda i 3 dagar och gott om sovplatser. Med lite tur kommer det också bli någon form av show. Träffen kommer att bli helt gratis för alla deltagare, vi vill helt enkelt att det ska kunna bli av. Alla deltagare kommer att få stå för sin egen kost, luftmadrass och övriga sovsaker.

Om ni är intresserade av detta evenemang, anmäl intresse här så återkommer vi med mer information kring faktisk anmälan om det blir av:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeOhbDi…/viewform

Hoppas vi ser er i påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *