Artistsläpp för SJC 2020

Vi har tre bokade jonglörer till konventet som vi har sett fram emot att få tillkännage!

Lauri Koskinen
Lauri Koskinen
Lauri är en finsk jonglör av världsklass med både bollar, ringar och framför allt käglor och har återkommande varit med på top 40 listan av jonglörer de senaste åren. Lauri var på SJC 2018, var helt fantastisk där och vi är otroligt glada att ha honom tillbaka i år.
Lauri har också under de


 

Photo: Misaki Fukuda
Foto: Misaki Fukuda

Wes Peden
Får vi lov att presentera ett av de absolut största namnen inom jonglering, ingen mindre än Wes Peden.
Wes har tidigare studerat på DOCH, (dans och cirkushögskolan) i Stockholm. Han har sedan demonstrerat sina kreativa och högkvalitativa konster runt om i världen och lagt beslag på plats 1 på jongleringens top 40-lista de flesta år sedan 2007.
Om du på något sätt har missat honom så rekommenderar vi att du följer länken under.
https://www.youtube.com/watch?v=2BBUL8IAhFQ


Luke Burrage

Luke Burrage

Luke är ett känt namn inom jonglering sen länge. Han har gjort vloggar om jongleringskonvent, filmat och organiserat s.k. Juggling Fight Nights, undervisat, drivit ”Top 40 Jugglers of the year”-listan i många år och så mycket mer.
Vi är väldigt glada över att ha Luke med på SJC 2020!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *