Äntligen konvent!

Idag börjar det svenska jongleringskonventet i Linköping och detta håller på ända till och med måndag och mer information finner du här. Massor av roligheter, träningsmöjligheter och härliga konversationer utlovas. Det går alldeles utmärkt att lösa dagspass så det är bara att dyka upp.

Själv sitter jag på bussen upp ifrån Köpenhamn och ser verkligen fram emot denna årliga tradition som jag har besökt varje påsk sedan 2007.

Jag vill också säga att vi letar redan efter arrangörer till nästa års konvent. Är du och din cirkusförening intresserad av att veta mer om detta så är det bara att höra av sig via kontaktformuläret så berättar vi mer.

Hoppas vi ses!

Med vänliga hälsningar,
Svart Adam Solander
Ordförande Svenska Jonglörsföreningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *