Äntligen är den här!

Att skriva det här känns lite som när man lyckas sätta ett svårt trick för första gången. Man är överlycklig över att ha lyckats sätta tricket, även om det ser lite halvtaskigt ut och där är många timmars övning kvar innan det blir snyggt.

Så här presenteras den, Svenska Jonglörsföreningens nya hemsida. Inte riktigt klar, men det är som med jonglering, det är något som man aldrig blir riktigt klar med. Där finns alltid något nytt att lära sig. Eller som i det här fallet, det finns alltid någon funktion eller sida som kan läggas till.

Så det kommer läggas till funktioner och information här, exakt när och vad vet vi dock inte ännu.

Har ni önskemål om funktioner och förbättringar av sidan så skriv gärna en kommentar här nedanför. Eller ännu bättre, om ni vill hjälpa till med att göra den här sidan ännu bättre så klickar ni på kontakt och skickar oss ett meddelande.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *